LA VIDA

La vida es un momento... Un momento todo tuyo, disfrútalo en su totalidad... Que nada de lo que crees que te pertenece te detenga...

MARATÓ VALL DEL CONGOST

viernes, 26 de diciembre de 2008 ·

Todavía queda lejos pero voy a hablar un poco sobre esta marató de muntanya en la que voy a participar, esta sería mi segunda maratón de montaña.
Os pongo el enlace a la página web de la marató: http://cursavalldelcongost.com/
La primera maratón que hice fue la maratón de collserola que nada tiene que ver con esta, según he podido saber por el foro de corredors.cat de la que soy asociado.
A partir del mes que viene empezaré a hacer entrenamientos para preparar esta carrera.Este es el recorrido de la maratón de la Vall del Congost.

Esta es la presentación en la página web:

Aprofitant la privilegiada situació dels municipis d’Aiguafreda, el Figaró, Sant Martí de Centelles i Tagamanent enmig de la vall del riu Congost, formada pels Cingles del Bertí a un costat i el turó del Tagamanent a l’altre, ja dins el Parc Natural del Montseny, us proposem novament un recorregut pels corriols i camins d’aquests indrets envoltats de pins i alzines, lluny de l’asfalt i els cotxes habituals en moltes proves.O sigui, que si no et fa por corre amb neu, amb fang, travessar rius, anar per corriols amb bardisses, etc..., ja saps on has de venir a corre. A més a més, amb l’esforç que requereix Superar els 1.300 metres de desnivell positiu a la mitja marató i 2.700 de desnivell positiu a la marató, entre les comarques d’Osona i el Vallès oriental. (Distància homologada pel Grup d’Atletes del Congost, G.A.C)


Estos son los datos básicos:

DATA: 22 de març de 2009

SORTIDA: A les 7:30 (Marató) i a les 8:00 (Mitja Marató) hores del matí (Sortida conjunta d'homes i dones)
LLOC: Pavelló de Can Plantada d’Aiguafreda (Barcelona) PREUS: 30€ la Marató i 15€ la Mitja
INSCRIPCIONS: Anticipades per Internet ( Formulari d'Inscripció ). Es reserva el dret d’acceptar-ne el mateix dia de la cursa amb un increment de 10€ en cada cursa.
RECOLLIDA DE PITRALLS I XIPS: A partir d'una hora abans de la sortida i al mateix lloc
IMPORTANT: Cal presentar el justificant de pagament per poder recollir el dorsal.
CLASSIFICACIÓ: La classificació es publicarà a Internet i a El 9 NOU, edició del Vallès, el dilluns 23 de març.
PEL·LÍCULA DE LA CURSA:El dissabte dia 21 a les set de la tarda es passarà la pel•lícula de la Xll cursa de la Vall del congost a la sala de la Creu roja d’Aiguafreda ( Plaça de la Rectoria, S/N ).
Perfil:


0 comentarios:

NUTRICIÓ ESPORTIVA ONLINE

ROSA MODA INTIMA

ESOS LOCOS QUE CORREN (MARCIANO DURAN)

Yo los conozco. Los he visto muchas veces. Son raros. Algunos salen temprano a la mañana y se empeñan en ganarle al Sol. Otros se insolan al mediodía, se cansan a la tarde o intentan que no los atropelle un camión por la noche. Están locos. En verano corren, trotan, transpiran, se deshidratan y finalmente se cansan… sólo para disfrutar del descanso. En invierno se tapan, se abrigan, se quejan, se enfrían, se resfrían y dejan que la lluvia les moje la cara. Yo los he visto....

ESTADÍSTICAS


LA FOTO

LA FOTO

ULTRAFONS ANDORRA 2004

ULTRAFONS ANDORRA 2004

MI PRIMERA Mm

MI PRIMERA Mm
12H58'

CURSA DE L'ALBA 2005

CURSA DE L'ALBA 2005

CAN MERCADER 2006 MMP 10KM

CAN MERCADER 2006 MMP 10KM

MARATÓ DEL CONGOST 2009

MARATÓ DEL CONGOST 2009

EXTREME MAN 226

EXTREME MAN 226

TRAVESÍA SITGES 2,2 KM

TRAVESÍA SITGES 2,2 KM

MARATÓN BARCELONA 2007

MARATÓN BARCELONA 2007
2H58'59"

CURSA DE LA TARDOR 2011

CURSA DE LA TARDOR 2011

LA CURSA DELS NASSOS 2008

LA CURSA DELS NASSOS 2008

II CRONO CAN XANDRI

II CRONO CAN XANDRI

TRIATLÓN OLÍMPICO GAVA'11

TRIATLÓN OLÍMPICO GAVA'11